Volgers

donderdag 14 november 2013

Herinnering challenge

Goedemorgen lieve bloggers,

Dit is een bericht om jullie te herinneren aan de lopende challenge van ons borduurkaartenblog, Alles mag. Deze challenge loopt nog tot 30 november 2013 23.55 uur. We zijn overdonderd door het aantal deelnemers en alle lieve berichtjes die wij hebben ontvangen. We zijn dan ook ontzettend blij dat we met dit blog zijn begonnen. Voor de lopende challenge klik hier.  

We hebben ook nog een kaart ter inspiratie:


Corrie

Cindy

Wat zullen wij het moeilijk krijgen om DT-leden uit te kiezen en de winnaar van onze eerste challenge. De inzendingen zijn stuk voor stuk prachtig. 


vrijdag 1 november 2013

Eerste challenge + DT-call

Hallo allemaal,

Allereerst willen wij iedereen bedanken die volger is geworden. We hadden alles verwacht, behalve dat we al zoveel volgers zouden hebben, echt geweldig! Dat geeft een goed gevoel dat we met dit blog zijn gestart.

Eindelijk is het zover, onze eerste challenge gaat van start. Dit keer hebben we een makkelijk thema gekozen, namelijk "Alles mag", zolang jullie kaart maar geborduurd is. De challenges zullen eenmaal per maand plaatsvinden.Deze challenge duurt tot en met 30 november 2013 23.55 uur. We zouden zeggen doe allemaal gezellig mee! De prijs die jullie kunnen winnen is de gave borduurmal van Nellie Snellen die jullie hieronder kunnen zien. De winnaar van deze challenge mag ook gastdesigner zijn in januari. Plaats je kaart met een direct link (dus niet met een link naar je hele blog) bij Inlinkz hieronder. Mensen zonder blog, die wel graag mee willen doen, kunnen hun kaart insturen via het e-mailadres: onsborduurkaartenblog@gmail.com. Je kaart moet wel nieuw zijn, je mag niet teruglinken naar oudere kaarten op je blog.

We kunnen het natuurlijk niet samen, daarom koppelen we aan deze challenge meteen een DT-call. Als jullie interesse hebben, zet dan bij het plaatsen van je kaart "DT" achter je naam. Om in aanmerking te komen voor DT-lid moet je wel aan een paar voorwaarden voldoen, namelijk:
  •  affiniteit hebben met het borduren van kaarten, als je geen kaarten borduurt, heeft het ook geen zin om  je op te geven, want het is echt een borduurkaartenblog;
  • om in het DT-team plaats te nemen moet je beschikken over een eigen blog;
  •  de bereidheid hebben om tweemaal per maand een kaart te maken, één  voor de challenge, en één    als herinnering voor de challenge;
  • reacties achter te laten bij de ingezonden kaarten;
  •  onderling gezellig contact met je mede DT-teammaatjes.

Denk je dat je aan bovenstaande voorwaarden voldoet en heb je zin om ons team te versterken, geef je dan op. De nieuwe DT-leden zullen in januari van start gaan.

De winnaar van deze challenge en de nieuwe DT-leden worden bekend gemaakt op dinsdag 3 december 2013. We hopen dat jullie allemaal gezellig meedoen!

Dit zijn onze voorbeeldkaarten:

Corrie


CindyIngezonden per email:
Joke Staal                                             Katrin                               Truus Bunk                    Corrie