Volgers

zondag 14 september 2014

Reminder challenge #11 en een aanvulling op de prijs

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,
Vandaag komen we even bij jullie langs om jullie te herinneren aan de lopende challenge "maak een borduurkaart met een plaatje van Yvonne Creations". We hebben al leuke inzendingen, maar er kunnen er altijd nog meer bij. Wil je mee doen? Jullie kunnen je kaart hier plaatsen. 

Ook de prijs is aangepast. Gunter Creatief had nog wat spulletjes beloofd voor de prijs, maar die waren nog niet binnen. Afgelopen vrijdag hebben we de extra spulletjes ontvangen, en dit kunnen jullie nu winnen. Heel gaaf toch? Des te meer een reden om mee te doen!
Om jullie nog wat ideeën te geven heeft een gedeelte van ons designteam nog hele gave voorbeelden gemaakt. Kijk maar eens hieronder:

Lenie


PouwlaMarga 

Danoesja


We zouden het superleuk vinden als jullie allemaal nog de tijd vinden om mee te doen. De challenge loopt nog tot en met 30 september 2014 23.55 uur.

4 opmerkingen:

 1. Wat prachtig staan de kaarten hier op hget blog. Ze zijn stuk voor stuk geweldig. Gtroeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige reminder kaarten!!! Ik ben gisteren er al aan begonnen hoor! Wilde nu wat eerder om de hoek komen kijken met mijn creatie! Hihi. Vond het al een mooie prijs...jeetje wauw!!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een prachtige geborduurde kaarten hebben jullie gemaakt groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super mooie kaartje
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie. Graag tot de volgende keer! Groetjes van het DT-team