Volgers

maandag 21 september 2015

DT-dag 5 september 2015

Hallo lieve borduurvriendinnen,
Afgelopen 5 september 2015 hebben wij onze allereerste DT-dag gehouden. We vonden het zo leuk om elkaar eens in het echt te ontmoeten! Trijntje en Martje konden er helaas niet bij aanwezig zijn, wellicht de volgende keer. De DT-dag heeft plaatsgevonden bij Corrie thuis en wat was het gezellig! Het was of iedereen elkaar al jarenlang kende. Corrie en Cindy hadden voor iedereen een pakketje samengesteld en we hebben tijdens de DT-dag allemaal een kaart gemaakt met de spulletjes. 


Het was echt een geweldige dag. Een bezoek aan de plaatselijke hobbywinkel Gunter Creatief in Hellevoetsluis kon natuurlijk ook niet ontbreken.Hieronder een impressie van de kaarten die we hebben gemaakt:

Hannie

Lenie

Marga 50


Corrie

Danoesja

Cindy

We hopen nog heel lang als team te blijven bestaan en jullie iedere maand van leuke challenges te kunnen voorzien.

De lopende challenge is al een eind op weg, maar meedoen kan nog steeds tot 30 september 2015. Jullie kunnen de kaarten <<hier>>  plaatsen.

maandag 14 september 2015

Reminder challenge #23

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,
Het is de 14e van de maand, tijd voor de reminderkaarten. We hebben al weer mooie en leuke inzendingen, maar er kunnen er altijd nog meer bij. Hier nog een aantal voorbeelden van ons DT-team. Jullie kunnen nog meedoen tot en met 30 september 2015. Jullie kunnen je creatie <<HIER>> uploaden.

Lenie

Corrie

 Marga
                                                                         
                                                                     Danoesja

donderdag 3 september 2015

Winnaar challenge #22

Goedemorgen lieve blogvriendinnen,
Zoals beloofd, komen we vandaag terug met de winnaar van afgelopen challenge. We vinden het ontzettend fijn en gaaf dat we ondanks de vakantieperiode toch veel deelnemers hadden. We mochten weer vele verschillende creaties ontvangen, zo leuk! Maar er kan er maar één de winnaar zijn 

en dat is geworden...........................
Misseke
met deze prachtige kaart:


Van harte gefeliciteerd Misseke, jij wint de prijs en mag de volgende challenge gastdesigner zijn als je dat leuk vindt. Wil je contact opnemen met Cindy via het e-mailadres: cindyvandervelde@live.nl? De prijs wordt dan zo spoedig mogelijk opgestuurd.

Als nr. 2 is geëindigd:
Lieve

en als nr. 3 is geëindigd:
Bea

Dames, jullie mogen alle drie onderstaande badge meenemen en op je blog zetten.

De huidige challenge is net begonnen en loopt tot 30 september 2015 23.55 uur. Jullie kunnen je kaart << HIER >> plaatsen.


dinsdag 1 september 2015

challenge #23 - gebruik een stans op je kaart

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,
De vakanties zijn voorbij, we gaan met frisse moed weer verder met een nieuwe challenge. Dit keer heeft onze Trijntje de opdracht bedacht. Zij wil graag een geborduurde kaart zien waarop een stans verwerkt is. Patroonkeuze e.d. is vrij, als de kaart maar geborduurd is. Voor de duidelijkheid, een borduurmal is ook een stans. Dit is de prijs die jullie deze maand kunnen winnen.De winnares van de vorige challenge, Brenda van Angelen heeft deze schitterende kaart gemaakt als gastdesigner. Dank je wel Brenda voor je bijdrage.


Dit zijn de voorbeeldkaarten van ons team:

Trijntje


Marga

Martje


Corrie

Lenie

Cindy

          Danoesja

Hannie


Er zijn  niet veel, maar wel een paar regels:
* je kaart moet nieuw zijn (dus niet teruglinken naar een oud bericht)
* je mag met maximaal één creatie meedoen.
Plaats je kaart met een directe link (dus niet met een link naar je hele blog) bij Inlinkz hieronder. Mensen zonder blog, die wel graag mee willen doen, kunnen hun kaart insturen via het e-mailadres: cindyvandervelde@live.nl.

3 september 2015 komen we terug met de winnaar van challenge #22. Dit zal een moeilijke keuze worden, er zijn zulke prachtige creaties gemaakt.

Meedoen met challenge #23 kan tot 30 september 2015 23.55 uur.

per-email ingezonden:
Caroline van Sluis                                      Margriet Ploeg