Volgers

woensdag 14 oktober 2015

Reminder challenge #24 - herfst

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,
Het is weer de 14e van de maand, tijd voor de reminder van de lopende challenge. We hebben al weer prachtige inzendingen voorbij zien komen. Heerlijk om te zien, al die schitterende warme herfstkleuren. Een aantal DT-leden hebben ter inspiratie onderstaande kaarten voor jullie gemaakt.


Hannie

Cindy

Martje 

Trijntje


Buiten wordt het kouder, de blaadjes verkleuren en vallen en het waait regelmatig. Kortom, het ideale weer om kaarten te borduren. We zouden het geweldig vinden als we nog meer prachtige inzendingen krijgen. Jullie kunnen de kaarten voor de lopende challenge <<HIER>> plaatsen. meedoen kan nog tot en met 31 oktober 2015 23.55 uur.

zaterdag 3 oktober 2015

Winnaar challenge # 23

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,
Zoals beloofd zijn we vandaag terug met de winnaar van challenge #23. Bedankt allemaal weer voor jullie prachtige inzendingen.

Als nummer 1 is de afgelopen challenge geëindigd:

Jacqueline met deze prachtige kaart:

Van harte gefeliciteerd Jacqueline, jij wint de prijs en mag de volgende challenge gastdesigner zijn als je dat leuk vindt. Wil je contact opnemen met Cindy via het e-mailadres: cindyvandervelde@live.nl? De prijs wordt dan zo spoedig mogelijk opgestuurd.

Als nr. 2 is geëindigd:
Petra

en als nr 3:
Caroline (via mail)

Gefeliciteerd dames, jullie mogen onderstaande badge op je blog zetten.

De huidige challenge met het thema herfst loopt tot 31 oktober 2015 23.55 uur en kun je <<hier>> vinden. Heb je tijd en zin, doe gezellig mee! Er is weer een leuke prijs te winnen.


donderdag 1 oktober 2015

challenge #24 - herfstkaart

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,
Het is al weer oktober, tijd voor de nieuwe challenge. We hebben met deze challenge weer een mijlpaal bereikt, ons blog bestaat twee jaar!!! Tijd voor een feestje, waarover binnenkort meer. 
Martje heeft dit keer een thema bedacht en dat is "herfst", een opdracht die helemaal bij de tijd van het jaar past. Jullie kaart moet natuurlijk weer geborduurd zijn, maar het patroon is vrij, als er maar "herfst" op je kaart terug komt. 

Natuurlijk kunnen jullie ook deze keer weer een leuke prijs winnen:

Onze gastdesigner van de vorige challenge, Misseke, heeft ook een beauty van een voorbeeldkaart gemaakt:Ook ons team heeft weer voorbeeldkaarten gemaakt. Zo leuk om al die heerlijke herfstkleuren bij elkaar te zien.Martje


Cindy

Corrie


 Trijntje

                                                              
Lenie

Hannie


Marga


                              Danoesja                                


Er zijn  niet veel, maar wel een paar regels:
* je kaart moet nieuw zijn (dus niet teruglinken naar een oud bericht)
* je mag met maximaal één creatie meedoen.
Plaats je kaart met een directe link (dus niet met een link naar je hele blog) bij Inlinkz hieronder. Mensen zonder blog, die wel graag mee willen doen, kunnen hun kaart insturen via het e-mailadres: cindyvandervelde@live.nl.

3 oktober 2015 komen we terug met de winnaar van challenge #23. Het zal niet meevallen een winnaar te kiezen uit al die prachtige inzendingen.

Meedoen met challenge #24 kan tot 31 oktober 2015 23.55 uuringezonden per e-mail:
Caroline van Sluis                                           Brenda van Angelen