Volgers

zondag 14 februari 2016

Reminderchallenge #28

Goedemorgen borduurvriendinnen, 
Hier zijn we weer met de reminderkaarten van de challenge "een geborduurde kaart met kraaltjes" bedacht door Danoesja. Een aantal dames van het DT-team hebben weer inspirerende voorbeeldkaarten gemaakt. We hebben al prachtige inzendingen, maar er kunnen er nog meer bij. Laat jullie inspireren, jullie kunnen meedoen tot en met 29 februari 2016 23.55 uur.


 Trijntje

Martje

Hannie

Cindy

Jullie kunnen jullie kaarten <<HIER>> plaatsen.

woensdag 3 februari 2016

Winnaar challenge # 27

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,
Het is weer de 3e van de maand en dat betekent dat we de winnaar van de vorige challenge bekend maken. Bedankt weer voor alle prachtige inzendingen!


Als nr. 1 is geëindigd:
Mireille


Van harte gefeliciteerd Mireille, jij wint de prijs en mag de volgende challenge gastdesigner zijn als je dat leuk vindt. Wil je contact opnemen met Cindy via het e-mailadres: cindyvandervelde@live.nl? De prijs wordt dan zo spoedig mogelijk opgestuurd.


Als nr. 2 is geëindigd:
Jacqueline met deze inzending:

en als nr. 3: 
SuzannaGefeliciteerd dames, jullie mogen onderstaande badge op je blog zetten.

De huidige challenge is op 1 februari jl. begonnen en loopt nog tot 29 februari 2016 23.55 uur. De opdracht luidt: een geborduurde kaart met kraaltjes. Jullie kunnen je kaart <<HIER>> plaatsen.

maandag 1 februari 2016

challenge # 28 - gebruik kraaltjes op je kaart

Goedemorgen borduurvriendinnen,
Hier zijn we weer, de eerste van de maand, tijd voor een nieuwe challenge. Deze keer was de eer aan Danoesja om het thema te kiezen. Zij wil graag een geborduurde kaart met kraaltjes. De keuze van patroon en afwerking is vrij, als de kaart maar geborduurd is en er kraaltjes op verwerkt zijn. Doen jullie weer gezellig mee? Deze challenge loopt tot 29 februari 2016 23.55 uur.


Dit keer kunnen jullie deze prijs winnen:Onze winnares van vorige maand, Lia, heeft ook een prachtige kaart gemaakt. Hartelijk dank Lia!
En dan nu de voorbeeldkaarten van ons team:

Danoesja

                                    
Trijntje
 

Corrie

Lenie


Cindy

Martje


Marga


Hannie
 

Er zijn  niet veel, maar wel een paar regels:
* je kaart moet nieuw zijn (dus niet teruglinken naar een oud bericht)
* je mag met maximaal één creatie meedoen.
Plaats je kaart met een directe link (dus niet met een link naar je hele blog) bij Inlinkz hieronder. Mensen zonder blog, die wel graag mee willen doen, kunnen hun kaart insturen via het e-mailadres: cindyvandervelde@live.nl.

3 februari 2016 komen we terug met de winnaar van challenge #27.