Volgers

maandag 14 maart 2016

Reminder challenge # 29 - geborduurde mannenkaart

Goedemorgen lieve blogvriendinnen,
Het is weer half maart, tijd voor de reminder van de lopende challenge "geborduurde mannenkaart". We hebben al prachtige inzendingen. Zo gaaf om al die verschillende mannenkaarten te zien. Hier is nog wat inspiratie van een deel van het DT-team:


Lenie

Corrie

Danoesja

We hopen dat jullie nog de tijd vinden om gezellig mee te doen. Jullie kunnen je kaart <<HIER>> plaatsen. De challenge loopt nog tot en met 31 maart 2015 23.55 uur.

donderdag 3 maart 2016

Winnaar challenge #28

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,
Vandaag is het weer tijd om de winnaar van de laatste challenge bekend te maken. Tjonge jonge, jullie hebben het ons weer heel erg moeilijk gemaakt, bedankt voor jullie prachtige inzendingen!! En dan nu de winnaar en top3:


Als nr. 1 is geëindigd:
Bianca met deze prachtige inzending:Van harte gefeliciteerd Bianca, jij wint de prijs en mag de volgende challenge gastdesigner zijn als je dat leuk vindt. Wil je contact opnemen met Cindy via het e-mailadres: cindyvandervelde@live.nl? De prijs wordt dan zo spoedig mogelijk opgestuurd.


Als nr. 2 is geëindigd:
Jacqueline

en als nr. 3 is geëindigd:
Hilda

Gefeliciteerd dames, jullie mogen onderstaande badge op je blog zetten.

De huidige challenge is op 1 maart jl. begonnen en loopt nog tot 31 maart 23.55 uur. De opdracht luidt: een geborduurde mannenkaart. Jullie kunnen je kaart <<HIER>> plaatsen.

dinsdag 1 maart 2016

challenge #29 - geborduurde mannenkaart

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,
Vandaag gaan we van start met challenge #29. Lenie was dit keer aan de beurt om het thema te bedenken en heeft gekozen voor een geborduurde mannenkaart. Afwerking, plaatje en patroon is vrij, als de kaart maar geborduurd is. Dit keer kunnen jullie deze prijs winnen. Is die niet leuk? 

Onze winnares van vorige maand, Mireille, heeft ook een prachtige voorbeeldkaart gemaakt. Dank je wel Mireille!En dit zijn de voorbeeldkaarten van het designteam. Ook stuk voor stuk weer prachtige voorbeelden.

Lenie

Corrie

Hannie

Cindy

                                                                        Trijntje

Martje


Danoesja
Er zijn  niet veel, maar wel een paar regels:
* je kaart moet nieuw zijn (dus niet teruglinken naar een oud bericht)
* je mag met maximaal één creatie meedoen.
Plaats je kaart met een directe link (dus niet met een link naar je hele blog) bij Inlinkz hieronder. Mensen zonder blog, die wel graag mee willen doen, kunnen hun kaart insturen via het e-mailadres: cindyvandervelde@live.nl.

3 maart 2016 komen we terug met de winnaar van challenge #28.