Volgers

donderdag 14 april 2016

Herinnering challenge #30

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,
Het is weer de 14e van de maand, tijd om jullie nog wat inspiratie te brengen voor de lopende challenge. We hebben al een paar prachtige inzendingen, maar er kunnen er altijd meer bij! Hebben jullie zin en tijd, doe dan gezellig mee, jullie kunnen weer een mooie prijs winnen. 

Hier zijn nog een aantal kaarten van een deel van ons team om jullie nog wat ideeën te geven voor jullie creatie:

        Hannie
Trijntje


Martje


Cindy

De lopende challenge eindigt 30 april 2016 om 23.55 uur. Jullie kunnen je kaart <<HIER>> plaatsen. We zijn reuze benieuwd naar jullie creaties!

zondag 3 april 2016

winnaar challenge #29

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,
Zoals beloofd, komen we vandaag terug met de winnaar van challenge #29. Ontzettend bedankt weer voor jullie prachtige inzendingen! Ze waren weer allemaal zo verschillend en prachtig! Er kan er maar één de winnaar zijn van de prijs, en dat is dit keer geworden:

Joanne met deze prachtige creatie:


Van harte gefeliciteerd Joanne, jij wint de prijs en mag de volgende challenge gastdesigner zijn als je dat leuk vindt. Wil je contact opnemen met Cindy via het e-mailadres: cindyvandervelde@live.nl? De prijs wordt dan zo spoedig mogelijk opgestuurd.

Als nr. 2 is geëindigd:
Marja


En als nr. 3 is geëindigd:
Jolanda Jacobs


Gefeliciteerd dames, jullie mogen onderstaande badge op je blog zetten.

De huidige challenge is op 1 april jl. begonnen en loopt nog tot 30 april 2016 23.55 uur. De opdracht luidt: een geborduurde mannenkaart. Jullie kunnen je kaart <<HIER>> plaatsen.

vrijdag 1 april 2016

Challenge # 30 - kaart voor een huwelijk

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,
Het is weer 1 april en dit is geen grap, vandaag gaat de nieuwe challenge van Ons borduurkaartenblog van start. Dit keer was het de beurt aan Cindy om voor jullie een thema te bedenken. Zij wil graag een geborduurde kaart zien voor een huwelijk. De afwerking, patroon e.d. zijn vrij, als de kaart maar voldoet aan het thema en geborduurd is. 

Ook deze maand kunnen jullie weer een leuke prijs winnen:


De winnares van vorige keer, Bianca, heeft ook een prachtige kaart gemaakt om jullie te inspireren. Heel erg bedankt Bianca voor deze mooie kaart!
Ook het team heeft weer haar best gedaan om mooie voorbeelden te maken:


Cindy

                                                                        Trijntje
Lenie


Corrie

    Hannie

Martje


                                                                    Danoesja
Er zijn  niet veel, maar wel een paar regels:
* je kaart moet nieuw zijn (dus niet teruglinken naar een oud bericht)
* je mag met maximaal één creatie meedoen.
Plaats je kaart met een directe link (dus niet met een link naar je hele blog) bij Inlinkz hieronder. Mensen zonder blog, die wel graag mee willen doen, kunnen hun kaart insturen via het e-mailadres: cindyvandervelde@live.nl.

3 april 2016 komen we terug met de winnaar van challenge #29.