Volgers

donderdag 14 juli 2016

reminder challenge #33 - vakantie

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,
De maand is al weer halverwege. Een deel van de dames van ons team komt vandaag nog even een aantal inspiratiekaarten laten zien. We hebben al weer prachtige inzendingen!! We wensen iedereen die met vakantie is of nog gaat een hele fijne vakantie toe. Misschien hebben jullie wel tijd om op de camping of tussen de vakantieuitstapjes door een kaart te maken voor ons blog. Dat zouden wij natuurlijk super vinden.

En dan hier nog wat voorbeelden van een deel van onze DT-dames:

Corrie

Marga

lenie

Danoesja


Jullie inzending voor de lopende challenge kunnen jullie <<HIER>> plaatsen. Deze challenge loopt nog tot 31 juli 2016 23.55 uur.

zondag 3 juli 2016

Winnaar challenge #32

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,
De maand juni is weer voorbij en zoals jullie van ons gewend zijn, komen we op de 3e van de maand terug met de winnaar van de vorige challenge. Bedankt voor al jullie gave inzendingen. Ze waren stuk voor stuk weer prachtig en wij als team vinden het geweldig om te zien hoe jullie iedere maand het thema uitwerken! Heel gaaf dat jullie iedere maand de tijd nemen om mee te doen!

Onze winnares van deze maand is:
Miranda met deze prachtige inzending

Van harte gefeliciteerd Miranda, jij wint de prijs en mag de volgende challenge gastdesigner zijn als je dat leuk vindt. Wil je contact opnemen met Cindy via het e-mailadres: cindyvandervelde@live.nl? De prijs wordt dan zo spoedig mogelijk opgestuurd.

Als nr. 2 is geëindigd:
Ria

en als nr. 3 is geëindigd:
Nicolette

Gefeliciteerd dames, jullie mogen onderstaande badge op je blog zetten.

De huidige challenge is op 1 juli jl. begonnen en loopt nog tot 31 juli 23.55 uur. De opdracht luidt: een geborduurde kaart met het thema vakantie. Jullie kunnen je kaart <<HIER>> plaatsen.

vrijdag 1 juli 2016

Challenge #33 - vakantie

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,

Wow, wat hebben jullie weer je best gedaan de afgelopen challenge. Zulke prachtige inzendingen, echt geweldig, hartelijk dank daarvoor!

Vandaag gaat er weer een nieuwe challenge van start bij Ons borduurkaartenblog. Dit keer was het de beurt aan Hannie om het thema te bedenken. Zij heeft gekozen voor het thema "vakantie", heel toepasselijk voor deze tijd van het jaar. Borduurpatroon en afwerking van de kaart mogen jullie helemaal zelf bedenken. Als de kaart maar geborduurd is en het thema vakantie duidelijk aanwezig is.

Ook deze maand kunnen jullie weer een leuke prijs winnen, en wel deze:Nicolette, onze winnares van de vorige challenge, wilde graag gastdesigner zijn en heeft deze prachtige voorbeeldkaart gemaakt:


En hier zijn de inspirerende voorbeelden van het Designteam:

Hannie


Corrie


Cindy

Martje


Trijntje

Lenie


Marga

DanoesjaEr zijn  niet veel, maar wel een paar regels:
* je kaart moet nieuw zijn (dus niet teruglinken naar een oud bericht)
* je mag met maximaal één creatie meedoen.
Plaats je kaart met een directe link (dus niet met een link naar je hele blog) bij Inlinkz hieronder. Mensen zonder blog, die wel graag mee willen doen, kunnen hun kaart insturen via het e-mailadres: cindyvandervelde@live.nl.

3 juli 2016 komen we terug met de winnaar van challenge #32.