Volgers

maandag 14 november 2016

Reminder challenge #37

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,
We zijn alweer op de helft van de maand, tijd voor de reminderkaarten. Het team heeft nog wat kaarten gemaakt ter inspiratie. Doen jullie gezellig mee? Er kunnen er altijd nog meer bij. De challenge loopt nog tot 30 november 2016 23.55 uur. Jullie kunnen je kaart <<HIER>> plaatsen.


Lenie

Corrie

Marga

Danoesja
 
Martje

donderdag 3 november 2016

winnaar challenge #36

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,
Het is er weer tijd voor...... vandaag maken we de winnares van de afgelopen challenge bekend. Bedankt voor jullie prachtige inzendingen. Het is iedere maand weer een feestje om jullie prachtige inzendingen te bewonderen!! Daarnaast is het natuurlijk ook gaaf dat er nog steeds borduursters zijn die ons blog weten te vinden en gezellig meedoen. Daar doen we het voor.

De winnares van afgelopen challenge is geworden:
Ria
met deze prachtige inzending

Van harte gefeliciteerd Ria, jij wint de prijs en mag de volgende challenge gastdesigner zijn als je dat leuk vindt. Wil je contact opnemen met Cindy via het e-mailadres: cindyvandervelde@live.nl? De prijs wordt dan zo spoedig mogelijk opgestuurd.

Als nr. 2 is geëindigd:
Neltine

en als nr. 3 is geëindigd:
Vlindercrea

Gefeliciteerd dames, jullie mogen onderstaande badge op je blog zetten.

De huidige challenge is op 1 november jl. begonnen en loopt nog tot 30 november 2016 23.55 uur. De opdracht luidt: een geborduurde kaart  met kerstbomen/kerstballen. Jullie kunnen je kaart <<HIER>> plaatsen.


dinsdag 1 november 2016

challenge #37 - kerstbomen of kerstballen op je kaart

Goedemorgen lieve blogvriendinnen.
De maand is weer voorbij, we waren wel een beetje bang dat er maar weinig deelnemers zouden zijn, was het thema dan te moeilijk misschien? Gelukkig zijn er toch wel wat inzendingen en zelfs een nieuwe deelneemster, hoe leuk is dat.

We gaan starten met challenge #37, het thema is gekozen door onze Lenie, zij wil graag kerstballen/kerstbomen op de kaart terug zien. Wel met een borduurtje natuurlijk, maar je mag de kerstboom/kerstbal borduren, of een stempel met een kerstboom/kerstbal of een plaatje van kerstballen/bomen gebruiken. Mogelijkheden genoeg.

Dit is de prijs die je deze challenge kan winnen:

De winnares van de vorige challenge heeft ook een prachtig voorbeeld gemaakt, dank je wel Eri.
Het team heeft ook prachtige voorbeelden gemaakt.


LenieCorrie
                                                                      
HannieMarga

Trijntje

Cindy

                                                                     
Danoesja

Er zijn  niet veel, maar wel een paar regels:
* je kaart moet nieuw zijn (dus niet teruglinken naar een oud bericht)
* je mag met maximaal één creatie meedoen.
Plaats je kaart met een directe link (dus niet met een link naar je hele blog) bij Inlinkz hieronder. Mensen zonder blog, die wel graag mee willen doen, kunnen hun kaart insturen via het e-mailadres: cindyvandervelde@live.nl.

3 november 2016 komen we terug met de winnaar van challenge #36.